Всі прищі по місцях!

Як правило, восени ти знаходиш у себе прищики, зморшки, пігментні плями, лущення... І найобразливіше, що літо закінчилося, а прищ залишився.

На превеликий жаль, сонце повітря і вода не тільки оздоровлюють організм, але і роблять негативний вплив на твою зовнішність. І в цьому є один секрет - проблеми виявляються не відразу після відпочинку. Спочатку навіть здається, що сонце підсушило прищики, волосся вигоряло, і можна заощадити на мелірованії. Проте вже через пару тижнів ти помічаєш перші проблеми.
Обличчя

Шкіра стала сухою і лущиться, з'явилися прищики, зморшки і веснянки. Все це ознаки того, що шкірі не вистачає вологи. Осенью твоє завдання - забезпечити шкірі достатнє зволоження. Але, перш за все, необхідно зняти верхній ороговілий шар шкіри. Робити це варто акуратно - отшелушивающие засоби підвищують чутливість шкіри до ультрафіолету. Тому використовуй щадні пожитки або маски, до складу яких входять фруктові кислоти. Вони очистять шкіру, не травмуючи її. Не перестарайся і повторюй процедуру не частіше за два рази на тиждень.

Після глибокого очищення зволожуючі засоби діють з подвійною силою, тому після пілінга корисно нанести на обличчя інтенсивну маску. Якщо шкіра дуже суха, вибирай живильну, якщо ж зазвичай твоя шкіра жирна або комбінована, але зараз почала лущитися - віддавай перевагу глибоко зволожуючим маскам. Змивати маску слід теплою водою, через 20 хвилин після нанесення. Дай шкірі небагато відпочити і нанеси зволожуючий крем.

Частою проблемою після рясних сонячних ванн є поява пігментних плям. У боротьбі з ними тобі допоможуть засоби, до складу яких входять вітамін C (креми з цим вітаміном заразом поліпшать кровообіг, що особливо актуально, коли попереду - холоди), а також екстракти лікарських рослин (особливо корисні лакрічник і толокнянка). Сьогодні косметичний ринок пропонує безліч видів засобів проти пігментації - креми, гелі, що маскують олівці і тому подібне Проте якщо, пігментні плями яскраво виражені, і косметика не в силах допомогти, звернися до косметолога - в салоні краси тобі запропонують процедуру пілінга, яка позбавить від проблем.

Щоденний відхід, можливо, також знадобиться змінити. Саме зараз, як ніколи, актуальні засоби, що борються відразу з декількома проблемами шкіри. Вони володіють ліфтінговим ефектом (якщо після жарких днинок раптом з'явилися зморшки такі крему як не можна до речі), надовго зволожують шкіру, захищають від шкідливої дії ультрафіолету і забезпечують сяючий, здоровий колір особи.