Як схуднути, вправи лежачи


Ефективні вправи для схуднення

Досить ефективні вправи для схуднення - вправи лежачи. Майже всі вони виконуються лежачи на спині, на килимку.Ефективність їх в тому, що ці фізичні вправи добре тренують м'язи живота, спини і ніг, що дозволяє швидко скинути вагу і при цьому підкачати форми, не допускаючи їх обвисання і в'ялості.
1. Ноги зігнуті в колінах, руки під головою. Глибокий вдих, втягніть живіт, видих - надійти його. Повторіть 6 разів.
2. Руки витягнуті уздовж тулуба. Підтягніть коліна до грудей, потім випрямити ноги і підніміть під прямим кутом. Повторіть цю вправу 10 разів.
3. Ноги злегка зігнуті в колінах. Постарайтеся повільно сісти, витягнувши руки, потім поверніться у вихідне положення. Повторіть цю вправу 5 разів.
4. Підніміть прямі ноги вгору і енергійно 10 разів зробіть вправу "ножиці"
 .
5. Встаньте на карачки і глибоко подихайте.
6. Знову лягайте на спину, руки вздовж тулуба. 3 рази повільно підніміть і опустіть прямі ноги.
7. Повільно підніміться і торкніться руками пальців ніг, не згинаючи колін і не відриваючи їх від підлоги. Потім так само повільно лягайте. Повторіть 3 - 4 рази.
8. Руки над головою. Підніміть прямі ноги невисоко над підлогою і знову 10 разів зробіть "ножиці".
9. Знову зігніть ноги в колінах і сідайте, витягуючи руки то вправо і лягти, то вліво і лягти. Повторити по 5 разів в кожну сторону.
10. Поверніться на бік, одна рука під головою, інша впирається в підлогу перед собою. Повільно підніміть одну ногу, потім іншу.Повторити 3 рази.
11. Лягайте на спину, руки під головою, ноги зігнуті. Робіть кругові рухи колінами вправо і вліво (по 5 разів), не відриваючи плечі від підлоги.
12. Встаньте на коліна, права рука над головою, права нога відведена в сторону. Як можна глибше нахиліться вліво. Повторіть по 5 разів в кожну сторону.