| ПРОДУКТИ | ВМІСТ У% | КАЛОРІЙ У 100 Г ПРОДУКТУ |
| БІЛКИ | ЖИРИ | ВУГЛЕВОДИ |
| Баранина 1-ї категорії | 16.4 | 17.0 | - | 225 |
| Яловичина 1-ї категорії | 18.0 | 10.05 | - | 171 |
| Шинка | 17.0 | 35 | - | 395 |
| Ковбаса варена окрема | 12.5 | 15.1 | 1.2 | 197 |
| Кури 1-ї категорії | 20.3 | 13.1 | - | 205 |
| Мізки закомпостувати | 9.0 | 9.5 | - | 125 |
| Печінка яловича | 17.4 | 3.1 | - | 122 |
| Свинина м'ясна | 16.5 | 21.5 | - | 268 |
| Сосиски радянські | 12.4 | 19.4 | 0.4 | 233 |
| Телятина жирна | 19 | 7.5 | - | 147 |
| Телятина худа | 20 | 0.5 | - | 87 |
| Курчата 1-ї категорії | 20.6 | 10.5 | - | 182 |
| Мова яловичий | 13.6 | 12.1 | - | 177 |
| Яйця | 12.5 | 12 | 0.5 | 53 |
| Яєчний білок | 12.5 | - | - | 53 |
| Яєчний жовток | 17.3 | 31.2 | - | 363 |
| Яєчний порошок | 44 | 42.2 | 1.8 | 579 |
| Білуга свіжа | 16.9 | 7.0 | - | 258 |
| Ікра кетова | 13.6 | 16.2 | - | 260 |
| Ікра білуги зерниста | 26.7 | 16.2 | - | 260 |
| Ікра чорна паюсна | 36 | 18.2 | - | 317 |
| Карп ставкової | 16 | 3.6 | - | 99 |
| Оселедець атлантичний солона | 18.9 | 19 | - | 254 |
| Севрюга свіжа | 17.2 | 11.9 | - | 181 |
| Судак свіжий | 19 | 0.8 | - | 85 |
| Тріска свіжа | 17 | 0.4 | - | 76 |
| Щука свіжа | 18.8 | 0.7 | - | 84 |
| Кефір середній | 3.3 | 3.7 | 3 | 67 |
| Масло вершкове несолоне | 0.5 | 83.5 | 0.5 | 781 |
| Масло топлене | - | 99.5 | - | 925 |
| Олія соняшникова рафінована | - | 99.9 | - | 929 |
| Молоко коров'яче | 3.3 | 3.7 | 4.7 | 67 |
| Молоко згущене з цукром | 8.1 | 8.8 | 56 | 345 |
| Кисляк жирна | 3.3 | 3.7 | 3.9 | 67 |
| Вершки 20%-ні | 2.8 | 20 | 3.8 | 213 |
| Сметана вищого гатунку | 2.5 | 30 | 2.5 | 302 |
| Сир голландський 50%-ний | 23.5 | 30.9 | - | 392 |
| Сир жирний | 13.2 | 20 | 2.4 | 253 |
| Сир нежирний | 16.1 | 0.5 | 2.8 | 86 |
| Булка міська з борошна вищого гатунку | 10.3 | 2 | 54 | 282 |
| Горох (зерно) | 23.4 | 2.4 | 53.1 | 336 |
| Крупа гречана (ядриця) | 12.5 | 2.5 | 67.4 | 351 |
| Крупа манна | 11.2 | 0.8 | 73.3 | 354 |
| Крупа вівсяна | 13 | 6.5 | 64.9 | 380 |
| Крупа перлова | 11 | 0.9 | 74.2 | 358 |
| Макаронні вироби | 11 | 0.9 | 74.2 | 358 |
| Картопляний крохмаль | 1 | - | 84.7 | 351 |
| Борошно пшеничне 1 сорту | 11 | 1.1 | 72.9 | 354 |
| Борошно пшеничне 2 сорту | 11.5 | 1.4 | 71.3 | 351 |
| Рис | 7.6 | 1 | 75.8 | 351 |
| Пшоно | 12 | 2.5 | 69.6 | 358 |
| Сухарі цукрові | 8.9 | 4.7 | 72.9 | 379 |
| Хліб пшеничний з М.1 з | 7.9 | 0.8 | 52.6 | 255 |
| Хліб пшеничний з м.2 з | 8.4 | 1.2 | 48.5 | 245 |
| Хліб житній простий формовий | 5.9 | 1.1 | 44.5 | 217 |
| Абрикоси свіжі | 0.9 | - | 10.5 | 52 |
| Виноград | 0.4 | - | 16.5 | 73 |
| Груші свіжі | 0.4 | - | 10.7 | 47 |
| Ізюм | 1.8 | - | 70.9 | 303 |
| Журавлина | 0.5 | - | 4.8 | 34 |
| Лимон | 0.9 | - | 3.6 | 43 |
| Мандарини | 0.8 | - | 8.6 | 43 |
| Чорниця | 1.1 | - | 8.6 | 45 |
| Смородина чорна | 0.8 | - | 8.0 | 45 |
| Яблука свіжі | 0.4 | - | 11.3 | 51 |
| Кавун | 0.5 | - | 9.2 | 40 |
| Боби | 6 | - | 8.3 | 59 |
| Гриби білі сушені | 36 | 4 | 23.5 | 281 |
| Диня | 0.6 | - | 9 | 39 |
| Кабачки | 0.6 | - | 3.7 | 18 |
| Капуста свіжа | 1.8 | - | 5.4 | 30 |
| Картопля свіжа | 2 | - | 21 | 94 |
| Цибуля ріпчаста | 3 | - | 9.6 | 52 |
| Морква свіжа | 1.5 | - | 8 | 39 |